♕ ZATERDAG 27 APRIL

♕ REBEL REBEL HOSTEL

♕ SUIKERLAAN 21, GRONINGEN
♕ 15:00 - 22:00
♕ FREE ENTRANCE !
♕ LINE-UP: Ingo the Gringo // Rebel Radio

De Spice Girls hebben vaak het antwoord en de wijsheid. Zoals ook vandaag when ‘2 Become 1’. Er zijn namelijk 2 zeer heugelijke gebeurtenissen die wij in 1 gemorpht hebben.
1. We hebben vanaf vandaag een STRAND
2. De Koning is jarig

Omdat er ieder jaar vet leuke dingen georganiseerd worden voor de Koninklijke familie met oud-Hollandse spelen, hapjes, muziek, dansjes en ga zo maar door vinden we het nu wel hoog tijd dat we dat voor jullie, het rebelse volk, organiseren! En wij organiseren dat niet in een park of op een plein maar op ons strand.

Whaaaat? Ja strand! We hebben een strand aangelegd, for obvious reasons en dit is natuurlijk een goed inwijdingsfeestje!

Voor de extra rebelse factor hebben we Rebel Radio uitgenodigd om ons de hele dag te voorzien van die lekkere alternative bangers. Rebel Rebel Hostel en Rebel Radio is sowieso al een no brainer en we voelen ons dan ook bijna verplicht om deze partijen samen te brengen tijdens een feestje! Rebel Radio komt ook nog eens met funk, pop, eighties, nineties en guilty pleasures aanzetten dus wij zijn verkocht! ‘De sessies kenmerken zich als vrolijk en energiek en het heeft dat guilty pleasure randje wat maakt dat je nooit meer naar huis wilt’ en dat laatste gedeelte hebben wij dus gecovered!

Kom koekhappen, dansen met je voeten in het zand, hangen en een beetje drinken enzo! Je hoeft niet in de rij en je hebt geen ticket nodig, REBEL ON!