🎨 Door Painting 🎨


🏆 Gringo’s Gouden Tip  (s)🏆

Welgemeend advies van Vladimir P. En Twanye

Lieve lezers,

Toen ik laatst koukleumend door Groningen fietste, schoot er plotseling een gedachte door m’n hoofd. “Gelukkig wordt het vanaf nu alleen maar weer warmer”, dacht ik. Het was een waanbeeld, een illusie, een regelrechte onwaarheid. De realisatie dat dat ene veel te koude seizoen nog maar net gezellig voor de deur staat deed mijn tepels verstijven, en de tropicus in mij huilde tranen met tuiten.

Naarstig trachtte ik mijn inmiddels tot een waakvlam verworden levensvuur van een frisse scheut spirituele spiritus te voorzien. Bij thuiskomst liet ik me in mijn kamerjas glijden en  verschanste ik me bij het knusse haardvuur, waar ik liters warme chocolademelk dronk en mijn intellect op peil bracht met mijn wekelijkse leessessie van de Linda. 

Muzikale begeleiding werd geleverd door Archy Marshall, wiens uiterst jeuïge album A New Place 2 Drown mij met een algeheel welbehagen omwikkelde. Terwijl mijn ogen lazen over de tragische laatste levensfase van de hond Charles, werden mijn oren besprenkeld met dromerige klikjes, hypnotizerende bliepjes, en zielsverwarmende vocalen. Op dit moment realiseerde ik het me: Archy en Linda zijn de nieuwe sjaal en muts; ze zijn de nieuwe koek en zopie. Met een snik van beroering besloot ik dat dit evangelie verspreid moest worden. 

Mijn spirituele anker, de Linda. De zielzalvende roodharige engel, Archy. Dankzij deze weergaloze fusie der culturen zullen U en ik de winter overleven. Dankzij hen zal het alleen maar weer warmer worden.

Wat?

Archy Marshall

Voor wie?

Een ieder die zonder weltschmertz de winter wil doorstaan.


🎊 Hey Rebel! We wish you a very … 🎊